h

Nieuws, juni 2013

27 juni 2013

Helmond gaat door met vier huidige wethouders (update)

Helmond gaat door met vier huidige wethouders. Dat is de uitkomst van het seniorenconvent van maandag 24 juni. Het seniorenconvent is het vertrouwelijk overleg van de fractievoorzitters met het college van B en W.

Lees verder
26 juni 2013

Berkendonk blijft in beeld voor stadion

Berkendonk blijft in beeld voor een stadion. Het plan voor een stadion met een supermarkt is van tafel, maar een raadsmeerderheid stemde in met onderzoek naar combinaties met "andere initiatieven."

Lees verder
23 juni 2013

Formatie gestopt

Burgemeester Blanksma heeft vrijdag de formatie stopgezet.

Lees verder
20 juni 2013

Onderzoekscommissie declaraties ingesteld, SP'er De Vries voorzitter

Naar aanleiding van het declaratiegedrag van inmiddels vertrokken wethouder Tielemans is een onderzoekscommissie ingesteld. Onderzocht worden persoonlijke uitgaven van leden van het college over een periode van ruim tien jaar.

Lees verder
20 juni 2013

Bestuurscrisis Helmond: SP betreurt ingeslagen weg

Een meerderheid in de raad vindt dat er een coalitie moet komen van VVD, SDOH/D66/HB en PvdA. Aldus informateur Klitsie na gesprekken met alle raadsfracties. Betrokken partijen hebben dat bevestigd in de raadsvergadering van woensdag 19 juni. De SP betreurt dat deze weg ingeslagen wordt.

Lees verder
19 juni 2013

Kans stadion op Berkendonk erg klein

De kans dat Helmond Sport een nieuw stadion op Berkendonk krijgt is erg klein. Dat werd duidelijk tijdens een gecombineerde commissievergadering dinsdagavond.

Lees verder

Pagina's

U bent hier