h

Nieuws, juni 2014

23 juni 2014

Maráczi: Hoog tijd voor actie!

11-06-2014 “Savant zorg Helmond: honderden ontslagen” Deze krantenkop bracht de gevolgen van de bezuinigingen die gepaard gaan met de decentralisatie van de zorg wel erg dichtbij. Ook Helmond wordt opgezadeld met een onmogelijke taak. Geen enkele gemeente in Nederland is in staat om deze bezuinigingen op te vangen zonder een enorme kaalslag aan zorg en banen.

Lees verder
18 juni 2014

Barbecue met verrassingsbezoek Emile Roemer

Om de succesvol verlopen raadsverkiezingen te vieren organiseerde de SP afgelopen vrijdag een barbecue voor de Helmondse vrijwilligers. Met een bedankje van de voorzitter, een gesprek met twee nieuwe leden en een interview met Erik en Nathalie, onze kersverse wethouders, die verslag deden van hun eerste ervaringen in het gemeentebestuur.

Lees verder
12 juni 2014

SP stelt vragen over brochure over Ruit

Gisteren en vandaag is in de regio Eindhoven / Helmond een flyer verspreid over de Ruit. De fraaie folder - uitgebracht door de provincie - legt zonder een sprankje twijfel uit waarom de wegenruit rond Eindhoven voltooid moet worden. Dit wekt enige verbazing, immers recent hebben Eindhoven en Helmond een heel ander standpunt ingenomen.

Lees verder

U bent hier